Ποιοι
είμαστε

ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ

Πίσω από τις επιτυχημένες εταιρίες υπάρχουν ικανοί άνθρωποι, με αγάπη για τη δουλειά τους, με πλούσια βιογραφικά, με επαγγελματική κατάρτιση και πολυετή εμπειρία. Η δική μας ομάδα διαθέτει όλα αυτά τα χαρακτηριστικά.

Παύλος Ζήκος

Απόφοιτος του Εμπορικού Τμήματος της ΑΣΟΕΕ. Ακολούθησε μια επιτυχημένη καριέρα σε μεγάλες εταιρείες του κλάδου εμπορίας και αντιπροσωπείας νωπών και κατεψυγμένων κρεάτων. Το 1982 πήρε τη μεγάλη απόφαση να ιδρύσει την δική του εταιρεία αντιπροσωπείας κρεάτων, με την επωνυμία που διατηρεί μέχρι και σήμερα, ΔΑΦΝΗ ΕΠΕ. Η εταιρεία από τότε έχει παγιωθεί ως μια από τις σημαντικότερες στον χώρο, μεσολαβώντας σε μεγάλα έργα όπως τροφοδοσία στρατού, υπεραγορών, μεγάλων ξενοδοχειακών μονάδων κλπ. Διατηρεί ενεργό ρόλο στην εταιρεία, καθοδηγώντας με την μεγάλη εμπειρία του, την μετάβαση στην νέα εποχή.

Πέτρος Ζήκος

Απόφοιτος του Τμήματος Οικονομικών Επιστημών του Πανεπιστημίου Πατρών. Από μικρός εκδήλωσε έντονο ενδιαφέρον για το επάγγελμα του πατέρα του ακολουθώντας το σε κάθε ευκαιρία. Η επιθυμία του να ακολουθήσει αυτό το επάγγελμα έγινε πραγματικότητα αμέσως μετά την αποφοίτησή του και την ολοκλήρωση των στρατιωτικών του υποχρεώσεων. Κύριος στόχος του είναι η διατήρηση του καλού ονόματος που διαθέτει στην αγορά η εταιρεία αλλά και η δημιουργική ανάπτυξη της.

Άρης Ζήκος

Αρχικά ακολούθησε έναν διαφορετικό δρόμο. Απόφοιτος Βιολογίας, με μεταπτυχιακό στις ΗΠΑ στη Θαλάσσια Βιολογία, θα μπορούσε να ακολουθήσει μια επιτυχημένη σταδιοδρομία στον κλάδο στο εξωτερικό. Παρολ’ αυτά, τον κέρδισε τελικά η αγάπη του για το “οικογενειακό” επάγγελμα και αποφάσισε έτσι να επιστρέψει στην Ελλάδα και σε συνεργασία με τον αδερφό του να αφοσιωθεί στη συνέχεια του έργου του πατέρα τους με στόχο να προχωρήσει η εταιρεία στην νέα εποχή.

Βασίλης Καφύρας

Απόφοιτος του Γεωπονικού πανεπιστημίου Θεσσαλίας, με ειδικές γνώσεις ως αναφορά τις επιθεωρήσεις στην ασφάλεια τροφίμων σύμφωνα με τα πρότυπα συστήματα ISO 9001 / HACCP 22000. Με πολύχρονη προϋπηρεσία και εμπειρία σε σημαίνουσες εταιρείες στον κλάδο εισαγωγής και εμπορίας κρεάτων, το 2018 αποδέχθηκε την πρόσκληση συνεργασίας των αδελφών Ζήκου, προκειμένου με την εμπειρία του και την κατάρτιση του να συμβάλει και αυτός στην ανάπτυξη της εταιρείας.

/01

Υπηρεσίες

Η εταιρεία μας ΔΑΦΝΗ ΕΠΕ, μέλος της Πανελλήνιας Ένωσης Αντιπροσώπων Κρέατος, με πολυετή πείρα, γνώση, υπευθυνότητα και άριστες σχέσεις συνεργασίας σας προσφέρει υπηρεσίες που αναπτύσσονται σε τρεις άξονες…

/02

Συνεργάτες

Η εταιρεία δραστηριοποιείται με επιτυχία στον κλάδο της εισαγωγής βρώσιμων ειδών στην Ελλάδα, κυρίως στον τομέα του νωπού & κατεψυγμένου κρέατος, έχοντας την αντιπροσωπεία παραγωγικών οίκων διαφόρων χωρών της Ευρώπης, καθώς και εξαγωγική δραστηριότητα σε χώρες της Ε.Ε., κυρίως αμνοεριφίων.

/03

Ποιοι Είμαστε

Πίσω από τις επιτυχημένες εταιρίες υπάρχουν ικανοί άνθρωποι, με αγάπη για τη δουλειά τους, με πλούσια βιογραφικά, με επαγγελματική κατάρτιση και πολυετή εμπειρία. Η δική μας ομάδα διαθέτει όλα αυτά τα χαρακτηριστικά.